Ring nu på +45 70 20 48 38 - og få et tilbud.
Menu

Rekruttering

Rekruttering af de bedste og største talenter bør være målet hver gang, du skal finde en kandidat til en ledig stilling.

Du bør ikke nøjes med kandidaten, som vil have jobbet – Nej du bør finde kandidaten, som brænder efter at få jobbet og vil være med til at skabe værdi, som dermed vil udvikle din afdeling, organisation og / eller virksomhed.

Kandidat typer ved rekruttering

Det kan være en svær opgave at finde ovennævnte talent med brug af de traditionelle jobdatabaser m.m. hvor virksomhederne flokkes i kampen om synliggørelsen af deres jobopslag, og før du ved af det er jobopslaget faldet ned på side to, og du skal nu forlænge med en måned mere.

Det er kandidaternes marked og på jobdatabaserne finder du primært den aktive kandidat og ikke den passive, som tit kan være langt mere interessant nemlig personen, som er i job. Personen som er langt mere loyal, og som lederen ikke har fyrer, fordi medarbejderen skaber værdi for virksomheden.

Vi finder de største talenter

For at finde de største talenter er det vigtigt at tænke kreativt og vælge rekrutteringskanalen og medier med omhu alt efter hvilken Disc profil, du søger.

Når vi udarbejder selve strategien, som skal tiltrække talenter til dit stillingsopslag med det formål, at de i sidste ende søger jobbet udarbejdes denne med udgangspunkt i følgende kanaler:

Går du efter de største talenter? Så udfyld formularen til højre!