Ring nu på +45 70 20 48 38 - og få et tilbud.
Menu

LinkedIn rådgivning

Hvad er LinkedIn?

Verdens største sociale medie for erhvervslivet. Et medie som giver dig mulighed for at rekruttere, profilere dig og vidensdele med dit netværk gennem fx. Statusopdateringer, søgninger, indlæg og kommentarer i grupper og ikke mindst på virksomhedssider (company pages).

Hvem bruger LinkedIn?

Vi rådgiver virksomheder og deres ansatte til at blive bedre på LinkedIn,. Arbejder du med rekruttering kan man ikke undgå at have støt på LinkedIn, men bruger du det også i dagligdagen? Måske, men synes ikke, at du får nok ud af det … Kunne du i virkeligheden via vores rådgivning eller workshop få nogle enkelte redskaber, som gør dig til mester? Højst sandsynligt!

Salgs- og marketingafdelingen kan med fordel bruge LinkedIn. Arbejder du med Employer Branding kan du via din virksomhedsside profilere virksomhedens Employer Brand og Value proposition. Stort set alle burde se mulighederne i LinkedIn.

Lyst til at høre om dine muligheder? Udfyld formularen til højre?

Hvad tilbyder vi?

Workshop

Vi tilbyder at sammensætte en workshop til dig målrettet specifikke formål. Det kan f. eks være:

  • Personlig branding
  • Rekruttering
  • Salg
  • Kommunikation på LinkedIn.
  • Hvordan få tilmeldinger til nyhedsbreve, leads m.m.

Brug for Workshop? Udfyld formularen til højre!

LinkedIn company page / virksomhedsside

En LinkedIn virksomhedsside eller Company page som det også hedder kan være med til at give virksomheden en unik profilering i forhold til rekruttering, Employer Branding (Synliggørelse af employer brand og value proposition), salg og marketing.

Vi udvikler konceptet bag siden i tæt samarbejde med HR, Marketing og medarbejderne. Vi kan tilbyde alt fra udarbejdelse af videoer, grafisk materiale og ikke mindst den løbende administration, såsom statusopdateringer og kommunikationen på tværs af LinkedIn.

Brug for LinkedIn virksomhedsside? Hør mere – Udfyld formularen til højre!

LinkedIn Annoncer

Giver dig mulighed for at synliggøre virksomheden, stillingsopslag, produkter og Employer Branding budskaber via tekstannoncer overfor en relevant og meget målrettet målgruppe.

Vi tilbyder at synliggøre dig overfor potentielle kandidater og kunder ud fra en række segmenteringskriterier fx. stilling, virksomhed, virksomhedssider, grupper, afdeling m.m. Du afregner per besøg til LinkedIn, og du betaler kun til os i det øjeblik at du modtager besøg, hvilket vil sige at løsningen bygger på et no cure / no pay princip.

LinkedIn Jobopslag

Giver dig mulighed for at lægge stillingsopslag ud for virksomheden på LinkedIn. Du matches automatisk potentielle kandidater og får mulighed for at ramme de aktive såvel som passive kandidater.

LinkedIn Automatik

Har du mange stillinger som du gerne vil have lagt ud på din LinkedIn virksomhedsside automatisk i takt med, at de slås op på din jobsektion på din webside, kan vi overføre disse automatisk. Dette gøres af vores LinkedIn specialister i XML filer og API.

Viser du en medarbejder- eller Employer Branding video vil personen som har set videoen efterfølgende kunne se, hvem de har som kontakter i virksomheden. Dette sættes ligeledes op via et API.

Har du en LinkedIn opgave som du vil have løst? Udfyld formularen til højre!