Ring nu på +45 70 20 48 38 - og få et tilbud.
Menu

Google AdWords til rekruttering m.m.

Google AdWords er et redskab med et kæmpe potentiale indenfor markedsføring. Dette er langt de fleste allerede klar over, og virksomheder benytter det i stigende grad til at skaffe målrettet trafik til hjemmesiden, skabe brand awareness og generelt opnå øget omsætning. I al sin enkelthed søger man, med AdWords, at målrette sin markedsføring til lige netop de brugere, der søger aktivt efter virksomhedens produkter for på den måde at sikre relevant trafik og højest mulig konverteringsfrekvens. Dette benyttes, som nævnt, i stor grad til produkt-markedsføring, men hvad med rekrutteringsformål? Som rekruttør kan du med stor fordel drage nytte af AdWords’s mange muligheder indenfor både elevrekruttering og Employer Branding – i form af øget trafik på jobsektionen og Employer Brand-awareness. Hos Conscribo hjælper vi gerne med dette. Læs mere om vores mange ydelser her!

Hos Conscribo arbejder vi aktivt med at udnytte Google AdWords’s mange fordele til markedsføring med rekruttering som formål – denne ydelse kalder vi Google Rekruttering. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at lette og effektivisere rekrutteringsprocessen? Læs mere om Google Rekruttering her! Eller udfyld formularen til højere og bliv ringet op!

Jeg har herunder sammensat en liste med nogle gode grunde til at vælge Google AdWords som rekrutteringsmedie

Fordele ved AdWords som rekrutteringsmedie

Målrettede besøgende

En klar fordel ved Google AdWords – måske en af de største – er kvaliteten af besøgene. De besøgende, der ledes ind på din virksomheds jobsektion, stillingsannonce eller kampagneside gennem Google AdWords, er folk, der allerede aktivt søger efter netop din service (eller her din opslåede stilling). Hvis nogen søger på “salgschef job” ville det så være et relevant besøg, hvis du søgte kandidater til et job som salgschef? Ja ikke? Google AdWords sikrer med andre ord relevant trafik og derved større chance for, at brugeren udfører den ønskede handling, i dette tilfælde at sende en ansøgning.

Desuden kan du i din AdWords kampagnes indstillinger målrette din markedsføring på parametre som geografi, hjemmesiders indhold, osv., hvilket igen sikrer dig, at det kun er de kandidater, der er relevante for dig, annoncerne vises til.

Googles stærke position

Googles position som verdens førende søgemaskine er også en klar fordel du, som rekruttør, kan drage nytte af. Google er med en global markedsandel på 84% den søgemaskine med absolut flest besøgende, hvilket med andre ord vil sige: Det er her du har mulighed for at nå ud til flest internetsøgere.

Målbare resultater

Når du opererer i Google AdWords, har du rig mulighed for at måle resultaterne af din annoncering. Dette kan du gøre via forskellige måleredskaber som Google salgssporingsprogram, Google Analytics, eller du kan benytte dit eget statistikprogram. I AdWords har du adgang til informationer om alt lige fra klikfrekvens (CTR) og konverteringsfrekvens til klikpris (CPC) og antal visninger. Disse data er tilgængelige for hvert enkelt søgeord, hvilket gør dig i stand til at sortere og optimere søgeord samt annoncer og hele tiden sørge for, at kun de bedst præsterende ord benyttes.

Mulighed for gratis branding

En anden klar fordel er PPC-konceptet, hvilket betyder, at du kun betaler for de klik, din annonce får. Du betaler altså ikke for de utallige visninger, du opnår gennem AdWords. På denne måde har du mulighed for gratis branding, da visningerne er med til at skabe bevidsthed omkring dine produkter/services, selvom brugeren ikke klikker på din annonce. Med andre ord vil Google AdWords også kunne bruges til Employer Branding.

Conscribo er specialister i Online Employer Branding og vil kunne hjælpe dig. Udfyld formularen til højre!

Kontrollerbart budget

Google giver dig desuden mulighed for at have fuld kontrol over dit marketingbudget og sikre, at kampagnen ikke løber løbsk. Dette er tilfældet, da du i AdWords både har mulighed for at fastsætte et månedligt samt et dagligt budget. På denne måde kan du både sikre, at det månedlige budget ikke overskrides og samtidig sørge for at hele budgettet ikke opbruges på én dag, men fordeles over hele måneden.

Hos Conscribo er vi med mere end 10 års erfaring eksperter i Google Adwords, og vi hjælper gerne din virksomhed med at administrere jeres Google AdWords kampagne og synliggøre jobstillingerne. Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig, eller udfyld formularen til højre og bliv ringet op!

No comments yet.

Skriv et svar